Vázlatterv

Hétfőn a műszaki, csütörtökön a tervező szakiránynak lesz vázlattervbemutatása. A prezentáció az egy hónappal ezelőttihez hasonló, csak a tervek lesznek kidolgozottabbak : )

A formátumról: vetítés lesz, csak jpg és png fájlokat hozzatok, a méretük (maximum, egyben ajánlott) 1920x1080 pixel, képek egymás után, nem lehet zoomolással vesztegetni az időt. A darabszám kötetlen, de az idő nem: 5 perc bemutatásnál hosszabbat semmiképpen ne tervezzetek, mert akkor mi nem tudunk beszélni. AZ IDŐT MÉRJÜK!

A bemutatás kötelező, a félév csak elfogadott vázlattervvel folytatható. Akinek nem értékelhető a vázlatterve, annak rendelkezésre áll egy pótlási alkalom, de ezt a megoldást nem javasoljuk. 

A helyszínt röviden, de képekkel, légifotóval mutassátok, így mindenki sokkal hamarabb megérti a tervet!


A vázlatterv tartalma:

1. Beépítés ábrázolása
2. Építészeti tervek
3. Belső terek koncepciója

A beépítés ábrázolása kiterjed a tervezési helyszín környezetére, léptéke igazodik az adott helyhez és programhoz, a rajzokon kívül makettet és/vagy számítógépes modellt tartalmaz.

Az építészeti tervek munkarész általában 1:200 léptékű alaprajzokat, metszeteket, homlokzatokat jelent, az adott léptéknek megfelelő kidolgozottságban, a befogadást segítő grafikával.

belső terek koncepciója kötetlen formában tesz javaslatot a jelentősebb belső terek kialakítására, azok értelmezésére, lehetőleg 3 dimenziós formában. (A belső terek koncepciója csak a tervező szakirányon része a vázlattervnek).

A tervezett beosztás itt látható, ha valakinek nagyon nem jó, írjon kommentet! Változások nagy valószínűséggel lesznek, nézzétek meg, mielőtt prezentáltok!

4 megjegyzés:

Hegyi Anett írta...

Ha megoldható, egy kicsit későbbi időpontban szeretném bemutatni a tervemet hétfőn, fél 11 körül.

Köszönettel:

Hegyi Anett

jancsomiklos írta...

megoldható, átírtam

Unknown írta...

Kérem, hogy csütörtökön későbbi időpontban, Szabó Boglárka előtt/után mutathassam be a tervemet.
Köszönettel:
Albert Anna

jancsomiklos írta...

rendben!