Kis lépés az emberiségnek


Legyünk őszinték: lényegében semekkora.  Nekem nagy, ez meg magánügy. Viszont nektek, akik nálunk komplexeztek, pont jó lehet. 

A tanszéki honlap továbbra is működik, minden lényeges információ megtalálható rajta. De mit tehet az ember, ha ennél többet akar? Külön honlapot, ahol gyorsabban és többoldalúan lehet kommunkiálni, ahol terveket is be lehet mutatni. Erre alkalmas egy blog, legalábbis nekem annak tűnik.

Azt tervezem, hogy minden, ami fontos, megjelenik a blogon. A hírek, a tárgyleírások, az oktatók bemutatkozása, a legjobb tervek, a zárthelyik, egy-egy mintaterv, és minden, ami egyelőre nem látható.

A hírek, tervek lapon, ami a főoldal, tulajdonképpen a blog, az aktualitások fognak szerepelni, az előző félévek tervei és a friss zárthelyik. Itt lehet kérdéseket feltenni a zh kiírásokhoz, megbeszélni az épületlátogatások idejét, itt lesz majd a tervebemutatások időbeosztása is.

A tárgyleírások lapon az egyes tárgyak tematikái és ütemtervei találhatók, illetve innen tölthetők le.

Az oktatók lapon a komplex oktatásban részt vevő tanárokról lehet informálódni.

A mintatervek lapon nem építészetről lesz szó, hanem arról, hogy mit tartalmaz egy igényesen elkészített komplex terv. Az egyes munkarészek, beleértve a négy szakágat is, milyen mélységben, milyen részletezettséggel, milyen előadásmóddal készülnek.

Egyelőre szabadon lehet kommentelni minden bejegyzést. Ha támadnak a trollok és a szpemelők, és már nem lehet kimoderálni őket, akkor majd regisztrálunk.

A blog biztos nem pont olyan lesz, mint amilyennek most látszik. El kell kezdeni, hogy kiderüljön, mi az, ami beválik, és mi lenne jobb másként. Az első lépés megtörtént.

Jancsó Miklós
tárgyfelelős 1/2
kezdő blogger

Nincsenek megjegyzések: