Visszaszámlálás

Ma van május elseje, stílszerű a munkáról beszélni, mi másról, mint a hátralévő munkáról. A beadásnak két dátuma van, az első május 16. (hétfő) 12 óra, és van a pótbeadás, különeljárási díjjal, ez lesz május 20-án, pénteken délben.

Mit kell beadni, és hogyan?

MINDENT be kell adni, szó szerint mindent. Nincs lehetőség se rajzot, se modellt, se szakági munkarészt később beadni, csak a hivatalos alkalommal. A terveket doktoranduszok veszik be általában, az előző félévben én is ott voltam, és segítettem a szervezésben.

A beadás abból áll, hogy mindenki kitűzi a két (90x180 cm-es álló) hullámkarton tablóra az építész tervlapjait. Ennél több lap nem lehet! Ezen kívül le kell tenni az asztalra a szakági munkarészeket (szigorúan A4 formátum!) és a makettet, ha van. (Komoly 3D feldolgozás mellett nem kötelező).

Mi lesz kitűzve a két tablóra?

Komplex 1-nél az építész rajzok (helyszín, százas tervek, látványok), új képzésnél a környezetbe illesztés és a belső terek anyagai is.
Komplex 2-nél a kivágott rész ötvenes terve plusz a választott elem komplett terve. Az épület csomópontjai az épszerk részbe kerülnek, a választott elem részletei a tablóra az elemterv mellé. Új képzésnél az épületrész újramodellezett látványképei is a tablóra kerülnek.

A két képzés közötti különbségből adódóan az új képzés tablói sűrűbbek lesznek, nem kell meglepődni. Plusz 3 kredit...

Jó munkát a hátralévő 15 (19) napban! Ha van kérdés, írjatok megjegyzést, válaszolok, biztos mindenkit érdekel.

Tervbemutatás!
Komplex 1: május 23. hétfő, kezdés reggel 9-kor. Beosztás is lesz, de csak akkor, ha már megvan, hogy ki adta be a tervét (és ki nem...), tehát huszadika után, a hétvégén.
Komplex 2: május 24. kedd, kezdés és egyebek, mint a komplex 1-nél.

Nincsenek megjegyzések: