Tervbemutatás

A sorrend még nem végleges, ezért pár napig még nem tenném közzé, de annyi biztos, hogy durván kezdődik a január: 2-án hétfőn reggel 9-kor mutatja be az első komplex 1-es, utána negyed óránként a többiek. Lesz közben egy szünet, nagyjából fél kettőkor végzünk is. A következő nap sokkal keményebb lesz, akkor is kilenckor kezdünk, de 10 percenként jönnek a komplex 2 tervek, hogy a délután közepére be tudjuk fejezni. Lesz közben két szünet is, hogy kibírjuk...

Arra számítsatok, hogy 5 percetek lesz a terv bemutatására. Ha jó a szöveg (meg a terv...), akkor ennyi bőven elég. A további öt-tíz percben a tervről fogunk beszélgetni, együtt.

Egy megjegyzés a végére: vannak, akik bukták a félévet, mert nem lett kész a tervük, vagy csak nem sikerült normálisan kinyomtatni; vannak olyanok is, akik az egyéni méltányossági kérvényüket használták el, hogy beadhassák, vagy kiegészíthessék a tervüket. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha bármilyen rajz vagy makett becsempészése túlzott indulatokat vált ki belőlünk. Remélem nem lesz ilyen próbálkozás.


Nincsenek megjegyzések: