Távoktatás

mint tudjátok, ideiglenesen áttértünk a távoktatásra. reméljük minden jól fog sikerülni, és amikor elmúlnak a nehéz idők, még profitálunk is belőle.

szerencsére túl vagyunk a zárthelyin, mert annak a közös bemutatása és megbeszélése a teremben volt hatékony, nehéz elképzelni ugyanezt távoktatásban, persze a technikák villámgyorsan fejlődnek. a következő három bemutatás (koncepció, vázlatterv, munkaközi) digitális feltöltés lesz, a vélemények szűkebb körből kerülnek majd ki, mert nem fog az összes oktató hozzászólni. (bár még ez is alakulhat a technikai lehetőségek függvényében).

reméljük, hogy a félév végi tervbemutatás már újra a hagyományos módon, a Nappaliban történik. addig is a rend a szokásos: a legfontosabb dolgokat itt, a tantárgyi blogon találjátok meg, (lehet kommentelni is), a napi ügyekre ott a facebook csoport, írjatok, kérdezzetek! lesz, amire tudunk válaszolni, és lesz, amire nem. de megpróbáljuk!

2 megjegyzés:

Cs. B. írta...

Üdv!

Diploma szakági konzultációk is gondolom elektronikusan fognak történni. Kísérő lapot elektronikusan kell ilyenkor aláíratni vagy ettől most eltekinhetünk?

A beadási határidők maradnak a kiírt dátumok?

Üdvözlettel,
Csáji Botond

jancsomiklos írta...

vannak változások, követjük őket. mától nem lehet feladatot adni a hallgatóknak, tehát a koncepcióterveket be lehet adni 22. után is, de aki haladni akar, annak továbbra is érvényes az eredeti javaslatunk a ma éjféli feltöltéssel. akinek pont ez a pár nap forgatja fel az életét, annak további javaslat a vasárnap éjféli feltöltés, akkor megnézzük hétfőn a tervét. (persze bárki kitolhatja vasárnap éjfélig, de aki jól áll vagy készen is van, az ne húzza el csak emiatt)