Félévzárás

A végleges jegyek péntek délre lesznek meg (mi is úgy viszonyulunk a határidőhöz, mint ti), a hétvégén felteszek egy olyan listát is, ami minden részjegyet tartalmaz (de a neveket nem, pc okokból), lehet bogarászni. Akinek ezek után kérdése lesz, tegye fel a konzulensének, biztos választ fog kapni. Ha nem, állok rendelkezésre. Ha én is kevés vagyok, a tanszékvezetőhöz lehet fordulni. (Nem hiszem, hogy ezekre különösebb szükség lenne...)

Tartunk egy félévértékelőt is június 9-én csütörtökön 14 órakor a tanszéki teremben. Nem az egyes tervekről akarunk beszélni, sokkal inkább az érdekel minket, hogy ti mit gondoltok a félévről, a tárgyról, mit kellene megváltoztatnunk, hogy jobb és jobb legyen, míg csak a tökéletességet el nem érjük... :-)

Gyertek el azért is, mert a terveket el kell vinni! Ha már sikerült viszonylagos épségben átvészelniük az utóbbi két hetet, most már ne sérüljenek, ne kallódjanak el. Csütörtökig azt is eldöntjük, melyik terveket szeretnénk vitrinbe tenni,  kitől mit kérünk digitálisan a blog számára.

Nincsenek megjegyzések: