Környezetpszichológia konzultáció

A tegnapi félévkezdésen a komplex ketteseknek elmondtam, de az újak (komplex 1 hagyományos és tervező) nem hallhatták: Dankó Zsófinak köszönhetően ebben a félévben lehetőség lesz környezetpszichológia konzultációra. Mielőtt félreértés lenne: nem ő tartja, hanem Dúll Andrea, a szakma kiemelkedő képviselője. 

Az előzetes elképzelések szerint a félév során pár alkalommal állna rendelkezésre. Értelemszerűen az elején, hogy segítsen a tervezés szempontjainak meghatározásában, ajánljon szakirodalmat, a későbbiekben a terv további alakulását segítené, mint egy speciális konzulens.

Három témakört jelölt meg, ahol a leginkább szüksége lehet az építésznek segítségre:
1. kisgyermekek (óvoda, baba-mama....esetleg kisiskolás stb)
2. iskolás korúak
3. szociális téma ( börtön, hajléktalan, bántalmazott anyák, stb) 

Azt kérem, hogy mindenki gondolja át, hogy a saját témájában (akár a felsoroltakon kívül is lehet) szüksége lehet-e környezetpszichológia konzultációra, és ha úgy látja, akkor írjon egy megjegyzést a nevével és a témájával ehhez a bejegyzéshez, hogy továbbítani tudjam Dúll Andreának, és a továbbiakat meg tudjuk szervezni. (Kommenteléshez nem kell regisztrálni, nincs moderálás, sem szövegellenőrzés, szóval rajta, minél előbb jelentkezzetek!)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Baksa Adrienn - Baba_Mama_Központ

Névtelen írta...

Csuha Orsolya_Gyermekek egészségháza

Névtelen írta...

Zalai Tamás_Oroszlány_"közösségi ház"

Névtelen írta...

Szécsi Zsuzsanna, Roma közösségi ház

Névtelen írta...

Paunoch Renáta- Családbarát hostel

Jancsó Miklós írta...

plusz 1 Terbe Ági

Jancsó Miklós írta...

plusz 1: Ferenczy Kinga - Árvaház