Komplex 1 vázlatterv!

A formátumról: vetítés lesz, csak jpg és png fájlokat hozzatok, a méretük (maximum, egyben ajánlott) 1920x1080 pixel, képek egymás után, nem lehet zoomolással vesztegetni az időt. A darabszám kötetlen, de az idő nem: 3-4 perc bemutatásnál hosszabbat semmiképpen ne tervezzetek! Így lesz belőle 5 perc, amit nem lehet (nem érdemes) túllépni, mert akkor mi nem tudunk beszélni. AZ IDŐT MÉRJÜK!

A bemutatás kötelező, a félév csak elfogadott vázlattervvel folytatható. Akinek nem értékelhető a vázlatterve, annak rendelkezésre áll egy pótlási alkalom, az időpontja április 28, de elég veszélyes addig elhúzni. 

A vázlatterv tartalma:

1. Beépítés ábrázolása
2. Építészeti tervek
3. Belső terek koncepciója

A beépítés ábrázolása kiterjed a tervezési helyszín környezetére, léptéke igazodik az adott helyhez és programhoz, a rajzokon kívül makettet és/vagy számítógépes modellt tartalmaz.

Az építészeti tervek munkarész általában 1:200 léptékű alaprajzokat, metszeteket, homlokzatokat jelent, az adott léptéknek megfelelő kidolgozottságban, a befogadást segítő grafikával.

belső terek koncepciója kötetlen formában tesz javaslatot a jelentősebb belső terek kialakítására, azok értelmezésére, lehetőleg 3 dimenziós formában. (A belső terek koncepciója csak a tervező szakirányon része a vázlattervnek).

A tervezett beosztás itt látható, ha valakinek nagyon nem jó, írjon kommentet!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ma du. már volt róla szó, hogy szeretnék csatlakozni a délelőtt bemutató tervező szakirányos hallgatókhoz (Fekete Attila)

jancsomiklos írta...

Oké, beírtam!

Névtelen írta...

Csütörtökön 13 órától zh-t írok, így ha véletlenül késés lesz, szeretnék előtte sorra kerülni. Tamás László - komplex 2