Tények, vélemények

Ma délután mondtuk, hogy szeretnénk tisztán látni a szakági konzulensek dolgában. Aki úgy látja, hogy egyes konzulensek nem voltak elérhetők, az építészeti koncepciót nem segítették, vagy bármi más probléma volt velük, az írjon egy (anonim) kommentet ehhez a bejegyzéshez. A konzulens neve nem lehet anonim. Lehet jót is írni!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kuntner Ferenchez annyi, hogy mint konzulens normális és konstruktív volt, viszont iszonyatosan túl volt terhelve (mint az épszerk tanszéken minden oktató...), ezért előfordult, hogy sokat kellett rá várni (most sok órára gondolok) és még akkor sem volt garantált a sorra kerülés. A megadott időben mindig ott volt, de az a rá váró hallgatóknak csak egy részére volt elég. Emiatt a megjelölt konzultációs idő után is még lehetett néha menni, de az újabb hosszú várakozást jelentett... Úgyhogy ez igazából nem is annyira az adott oktatónak, hanem az egész tanszéknek szól (épszerk1 óta minden félévben szembesülünk a jelenséggel), csak gondoltam megírom itt is, hátha segít, ha több helyről kapnak róla visszajelzést...

Névtelen írta...

Reisch Richárd: alapvetően jó konzulens, de nagyon ritkán ér rá, a fogadóóráin nincs ott, emailekre nem reagál, a telefont ritkán veszi fel(nem is hív vissza). Többször fordult elő, hogy időpontot egyeztettem vele, vártam rá 2 órát,de nem jött el, és nem lehetett elérni telefonon....
Holló János: nagyon kedves konzulens, csak kicsit régimódi már...nem ismeri az új szerkezeteket, így egy nehezebb épületnél nem tud mindig megfelelően segíteni.
Viczai János: nagyon kedves, alapos, segítőkész, jó konzulens, rengeteg időt szán a diákokra.
Wiesner György: nincs túl sokszor az egyetemen, nagyon nehéz utolérni...de konzultálni megfelelően lehet vele.

Névtelen írta...

Tóth Ferenccel csak az a baj, hogy már nyugger, és nem igazán van bent az egyetemen. Vannak napok, amikor esetleg bent van, de volt már, hogy egy órát vártam rá, mikor mondták a titkárságon, hogy ja, úgy tűnik, ma mégse jön be. Úgy lehet elérni, hogy szólok a titkárságon, és ők telefonálnak neki... MI? Én is tudok telefonálni.
Egri István: pontos, mindig meg lehet találni, ott van a helyén. Látszik, hogy nem építész.

Névtelen írta...

Kapovits Géza, Vető Dániel: egy rossz szavam nincs rájuk.
Rostás Zoltán: ha az ember megtalálja a heti egy(!) konzultációs idejében, akkor jól meg lehet vele beszélni mindent. csak nem mindig lehet megtalálni..
Viczai János: rám kevés időt tudott szánni, de akkor hatékony volt.