(x)

Idén is indul a Lakóhelyek Elemzése, és bár úgy tűnik, hogy szinte betelt a jelentkezés (38/40 éppen), ez ne tévesszen meg senkit: a fele le fogja adni, ahogy közeledik a tárgyfelvétel lezárása. Azért reklámozom a tárgyat, mert szeretném, ha azok csinálnák, akiket tényleg érdekel. Idén a KORTÁRS TÉRKÍSÉRLETEK a téma, természetesen lakóházakról van szó. És az ilyen típusú kísérletező kedv leginkább Japánban honos.

A tárgyat én vezetem, közreműködik Dankó Zsófi és Máthé Dóri, hivatalosan. De inkább arra számítsatok, hogy mind a hárman benne leszünk a dolgokban. 

És mit kell csinálni? Két dolgot: kiválasztani két furcsa kortárs lakóházat, és egyrészt elemezni megadott szempontok szerint, és másrészt, ami érdekesebb, megmutatni a többieknek, hogy milyen érdekes, és hogy a furcsasága nem ok nélkül való, hanem pont a lényegéből fakad. Erre ott a közös blogolás, és az óra, ami kedden van 17:15 és 19:00 között. Ami nem kihagyható! Félreértések elkerülése végett.

Felvételi: mindenkitől várok egy levelet az mjancso@eik.bme.hu címre. A levél bármekkora lehet és bármi lehet benne. (...de túl nagy azért ne legyen)

Nincsenek megjegyzések: