Új beadási formátumok 3

Minden változtatás magában hordozhat némi kiérleletlenséget, most se történt másképp: ma jöttünk rá, hogy fölösleges, és elég macerás kitűzni azt a sok A3-as lapot. Értelme nincs sok, mert csak nekünk tanároknak kell az osztályzáshoz, mi meg könnyen meg tudjuk nézni akkor is, ha egy mappában vannak, sőt... Tehát: pénteken nincs kitűzés, viszont kell borító névvel és minden egyéb szokásos adattal. 

Aki már beadta és kitűzte, annak levesszük, esetleg egy borítót behozhatna a héten, hogy együtt maradjanak a lapok.

Mindenkitől elnézést kérünk a kavarásért!

További infó az elektronikus beadáshoz: a honlapon keresztül még nem megy, a titkárságon Éva gépére kell feltölteni az anyagot. Minden képzésnek külön mappája van, azon belül mindenkitől egy mappát kérek a saját nevével, benne a sorba rakott, és aszerint elnevezett fájlokkal. Hogy a prezentációkor már csak lépkedni kelljen a képek között.

Ha van kérdés, megjegyzésben jöhet!

...és egy utolsó megjegyzés: mivel most nincs (mert nem lehet) nyomtatási gond a lapokkal, nem fogunk délután senkire se várni, nem fog megesni a szívünk senkin, könyörtelenül bezárjuk a tanszéket, és hazamegyünk karácsonyra készülni vagy amihez épp kedvünk van. Aki nem adta be, hat hónap múlva megpróbálhatja, hátha akkor sikerül!

1 megjegyzés:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.